Mustafa Hiçyılmaz Özel Eğitim Anaokulu

Vizyon: Vizyonumuz; erken çocukluk ve okul öncesi dönemde özel eğitime ihtiyacı olan çocuklarımızın bireysel farklılıklarına ve ihtiyaçlarına cevap veren, var olan potansiyellerini en iyi şekilde kullanmalarını sağlayarak bağımsız ve toplumla bütünleşmiş mutlu çocuklar yetiştiren alanında örnek bir okul olmak.

Misyon: Misyonumuz; özel eğitime ihtiyacı olan çocuklarımızın bireysel farklılıklarını dikkate alarak hazırlanan Bireyselleştirilmiş Eğitim Programları doğrultusunda, çocuklarımıza öz-bakım, günlük yaşam, toplumsal yaşam, dil-konuşma, psikomotor, bilişsel hazırlık ve sosyal beceriler kazandırarak çocuklarımızı bir üst eğitim kademesine hazırlamak ve öğrencilerimizin gelişimlerini her alanda desteklemek amacıyla velilerimize rehberlik ederek çocuklarımızın gelişiminde ve eğitiminde ortak bir tutum geliştirmektir.

Başarılar:

Yabancı Dil:
Servis Bilgisi: Taşımalı eğitim kapsamında ücretsiz servisimiz bulunmaktadır.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://mustafahicyilmazozelegtanaokulu.meb.k12.tr

Adres - BAHÇELİEVLER MAH. 2051.SOKAK NO 2/B MERKEZ / KIRIKKALE

Adres - BAHÇELİEVLER MAH. 2051.SOKAK NO 2/B MERKEZ / KIRIKKALE

Ulaşım İl merkezinden günün her saati Bahçelievler-Çullu Yolu minibüsleriyle ulaşım sağlanabilmektedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz il merkezindedir.